Konditerijos gaminių paruošimo technologija

Mokymo programa skirta įvairaus amžiaus žmonių mokymams kaip laisvalaikio bei papildomo lavinimo leidimo būdas.

Tikslas – supažindinti su konditerio profesijos pagrindais, darbuotojų saugos ir sveikatos darbe taisyklėmis,  darbo priemonėmis ir įrankiais, paruošti įvairias tešlas, apipavidalinti gaminius, pagal geros higienos praktikos taisykles mokėti sutvarkyti darbo zoną.

Baigę šią mokymo programą asmenys gebės savo žinias ir įgūdžius panaudoti tiek asmeniniame, tiek viešajame gyvenime, taip pat suteiks sau galimybę papildomam darbui.

Trukmė: 36 ak. val. (planuojame 2 kartus / sav. po 2 fakt. val.)

Programos apimtis akademinėmis valandomis, jų pasiskirstymas teoriniam ir praktiniam mokymui

Plačiau